Τηλ.::
Κίνα Ενδύματα εργασίας κατασκευαστής
Shandong Teller Textile Co., Ltd.

山   东   泰   尔   纺   织   有   限   公   司

 

Αρχική Σελίδα

Shandong Teller Textile Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8
<-Video Images->

Shandong Teller Textile Co., Ltd.

   Η υφαντική Co. αφηγητών Shandong, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2014, τοποθετημένος σε μια λιμενική πόλη Rizhao, επαρχία Shandong.

   Ο αφηγητής είναι ένα εργοστάσιο ειδικεμένος στην παραγωγή των υφασμάτων και των ενδυμάτων.

 

   Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001, περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001, πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγιεινής της εργασίας OHSAS18001.

   Για τα υφάσματα, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 120 ειδικευμένοι υπάλληλοι, 60 σύνολα αεριωθούμενων αργαλειών αέρα, 80 σύνολα κλειστών rapier ακρών αργαλειών, 60 σύνολα αργαλειών προβολών ύδατος, τα οποία μπορούν να παραγάγουν όλα τα είδη βαμβακιού, πολυεστέρας, πολυεστέρας/βαμβάκι, πολυεστέρας/viscose, ελαστικό/slpandex υφάσματα και ούτω καθεξής.

   Η τρέχουσα παραγωγή είναι 1,2 εκατομμύριο μέτρα των υφασμάτων κάθε μήνα.

   Έχουμε συνεργαστεί με περισσότερο από 10 που τυπώνουν και που βάφουν τα εργοστάσια για πολύ καιρό που τακτοποιούν στη χρωστική ουσία και την τυπωμένη ύλη σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα κάθε εργοστασίου και τις ανάγκες των πελατών, ικανοποιώντας κατά συνέπεια τις ποιοτικές απαιτήσεις κάθε διαταγής.

   Για τα ενδύματα και ομοιόμορφος παράγουμε κυρίως τα ενδύματα εργασίας, την ιατρική ομοιόμορφη, περιστασιακή ένδυση και το πλεκτό ένδυμα, το οποίο ενσωματώνει το σχέδιο, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την εξαγωγή.

   Αυτή τη στιγμή, η ικανότητα παραγωγής της επιχείρησής μας είναι 40.000 κομμάτια του υφαμένου ιματισμού και 10.000 κομμάτια του πλεκτού ιματισμού το μήνα. Επιπλέον, το μακροπρόθεσμο συνεταιριστικό εργοστάσιο τρία που μπορεί να φθάσει σε μια ετήσια παραγωγή 2 εκατομμύριο κομματιών, μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημα των διαφορετικών πελατών.

   Η επιχείρησή μας ήταν στην ακριβή συμφωνία με ποιοτικό σύστημα ISO9001 για την παραγωγή και τα προϊόντα εξάγονται κυρίως στην Ιαπωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ισπανία, την Ιταλία, τις χώρες της Μέσης Ανατολής και τις περιοχές, με μια ετήσια αξία εξαγωγής $8 εκατομμυρίων. Η ικανοποίηση των πελατών είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας και έχουμε κερδίσει τον ευρύ έπαινο από τους πελάτες.

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : αφηγητής

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~200

Ετήσιες πωλήσεις : 500-1200

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν αφηγητών αφιερώθηκε μέσα ιατρικό σε ομοιόμορφο, Workclothes, κοστούμια Protectice και όλα τα είδη βαμμένων και τυπωμένων υφασμάτων, συμπεριλαμβανομένων των προστατευτικών υφασμάτων, υφάσματα τεντωμάτων, πλέκουν τα υφάσματα και ούτω καθεξής. Η περιοχή κάλυψης συμπεριλαμβανομένου παγκοσμίως και θα ήθελε τους μόνους πράκτορες συνόλου σε μερικές χώρες…. βαθμιαία

Κίνα Shandong Teller Textile Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Shandong Teller Textile Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

υπηρεσία της εταιρίας

Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν αφηγητών, που χαρακτηρίζει και που πωλεί, OEM/ODM των δειγμένων προϊόντων, πελάτης παρέχει όλα το σχέδιο και το εμπορικό σήμα, CAD….

Κίνα Shandong Teller Textile Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Shandong Teller Textile Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Shandong Teller Textile Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Shandong Teller Textile Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Ομάδα επιχείρησης

Η πολύ τεχνική & επαγγελματική ομάδα, ο διευθυντής του μύλου είναι σε αυτήν την γραμμή περισσότερο από 12 έτη. Άλλοι είναι νέοι και ταλαντούχοι με την πρακτική περισσότερων από 5 yeas. Ακριβής QC ομάδα: 8 άνθρωποι παίρνουν τη δαπάνη του ποιοτικού ελέγχου και οι δύο το θάνατο, που τυπώνει, cuttiong, το CAD, που ράβει, οι δοκιμής, οι συσκευασίας κ.λπ….

             

Shandong Teller Textile Co., Ltd.
16Ο πάτωμα, Antai διεθνές Plaza, δρόμος Yantai, πόλη Rizhao, επαρχία Shandong, Κίνα
Τηλ.::+8618806335298--18806335298
Mobile Site Πολιτική ΑπορρήτουΚίνα twill σακάκι ένδυσης εργασίας προμηθευτής. Copyright © 2020 - 2022 tellertex.com. All Rights Reserved. Developed by ECER